Reis per luxe touringcar

Formule 1 Hongarije Hungaroring 2024

Formule 1 Reis naar het circuit in Oostenrijk.

Formule 1 Hongarije Hungaroring 2024

Formule 1 Hongarije op de Hungaroring in Boedapest

Van 17 juli tot 22 juli 2024 (onder voorbehoudt van GP planning) biedt Happy Sports Company een pakketreis aan naar de Formule 1 Hongarije.

Vervoer per luxe touringcar

Op woensdagavond vertrek we met een luxe touringcar vanuit Bunnik naar de Formule 1 Hongarije op de Hungaroring in Boedapest. Niet alleen veel beenruimte, maar ook is er catering (drank) aan boord van de touringcar. We komen op donderdagochtend aan op de camping bij het F1 circuit van de Hungaroring en hier zal een eenvoudig ontbijtbuffet voor u verzorgd worden. Omdat we bij het circuit zitten, is tijdens ons verblijf geen busvervoer nodig. Zondag na de race rijden we weer terug naar Nederland.

Tickets en plaatsen op circuit

Formule 1 Hongarije begint op donderdag met een mogelijkheid (extra kaarten zijn te koop) voor de Paddock Walk. Vrijdag, zaterdag en zondag gaan we met zijn allen het circuit op, waarbij iedereen naar zijn eigen aangegeven omgeving (Silver 6) op het tribune kan gaan. Daarnaast is er een geweldig entertainment gedeelte met muziek en veel eetgelegenheden. Uw entree kaarten staan op uw naam en zijn voor de entree van:  de tribunes of het gedeelte met de staanplaatsen.

Camping inclusief ontbijt

We verblijven op een mooie verzorgde camping, welke tegen het circuit aan ligt. Aldaar krijgt je je tent aangewezen. Lunch en diner is daar te regelen op de camping. Het uitgebreide ontbijt is wel inbegrepen.

Race dag en terugreis

De zondag zullen wij en Max ons beste beentje voor moeten zetten, om onze reis tot een succes te laten zijn. Na natuurlijk een euforisch belevenis tijdens de F1 op de Hungaroring rijden we zondagavond na de race weer terug met de touringcar naar Nederland. Maandagochtend komen we weer aan in Bunnik.

Dit betekent dan, dat je minimaal 3 dagen op het circuit van de Hungaroring doorbrengt met 3 overnachtingen op de camping en 2 nachtritten in de luxe touringcar.

Prijs en Opbouw van de pakketreis

De totaalprijs van deze reis is vanaf €969,- (tribune plekken).

Inbegrepen in ons pakketreis is:
– Vervoer per luxe touring car van Nederland naar Formule 1 Hongarije en weer terug.
– 3 nachten logie ontbijt in een tent.
– 3 dagen tickets voor het circuit Formule 1 Hongarije.
– Feestavonden op eigen camping

Voor het circuit zijn er verschillende opties.

– Tribune (Totaalprijs vanaf € 969,-)

Contact en aanmelding

Meer informatie of aanmelden? Druk dan op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Formule 1 op circuit in Red Bull Ring Oostenrijk, Volg de F1 met ons live op de Red Bull Ring.

Goed om te Weten...

  • 3 dagen Redbull Ring circuit
  • Overnacht in een fijn hotel
  • Ontbijt en diner inbegrepen
Een juichende menigte op de tribune van de F1 in Oostenrijk op de Red Bull Ring
Een glimp van de paddock van Max Verstappen
Max Verstappen racet zoals alleen hij dit kan op de Red Bull Ring in Spielberg. F1 coureur in hart en ziel.