Reis per luxe touringcar

Jongeren Wintersportreis 2024

Jongeren Wintersportreis 2024

Na een succesvolle wintersportreis in 2023, zetten wij wederom in 2024 een reis neer, maar dit keer met een extra UPGRADE. Om alvast wat weg te geven: Après-ski, DJ’s en techno.

 

Wintersport 2024

Ook aankomend jaar zijn we weer volop in ontwikkeling van onze wintersportreizen. We zijn bezig om de contacten met onze hotels om te zetten in een geweldige wintersportreis voor jullie. Ook dit jaar nemen we weer de volledige organisatie van uw wintersport reis voor onze rekening.

Waarheen en wanneer: Saalbach Hinterglemm

Dit jaar gaan we naar in Saalbach Hinterglemm. Vertrek vrijdagavond 23 februari 2024 en komen donderdagmorgen op 29 februari 2024 terug in Nederland.

Touringcar vervoer:

Het rijden vanuit Nederland naar Oostenrijk en terug met een luxe touringcar. Deze touringcar is natuurlijk “winterklaar”. Ook heeft deze touringcar een aantal voorzieningen aan boord, zoals multimedia box, video, bleutooth, toilet en diverse dranken.

Hotel en voorzieningen

Dit jaar hebben we gekozen voor hotel Alpensport in Saalbach-Hinterglemm. Hier verblijven we 4 nachten op basis van Half Pension. Het ontbijt en avondeten is dus voor jullie geregeld.

Ook de skipassen liggen voor u al klaar, op het moment dat u aankomt bij de piste. We zitten met deze accommodatie 500 meter van de skilift af. We hebben dus geen skibus nodig.

Natuurlijk is er ook voor dit jaar de mogelijkheid om ski- en /of snowboard materialen via ons te regelen. Zowel van te voren op onze locatie in Houten of ter plaatse bij de lokale skiverhuur.

Lessen of begeleiding voor de verschillende ski- en/of snowboard niveaus worden lokaal geregeld.

Aprés ski:

Zoals iedereen weet heeft Saalbach Hinterglemm veel mogelijkheden voor de aprés ski. Aangezien we 500 meter van de piste af zitten, kunnen we lekker bij elke lift een borreltje pakken. Lekker genieten van de mooie skidag, die we weer heerlijk hebben afgesloten. En dit dan totdat we weer een heerlijke maaltijd krijgen voorgeschoten.

Beschikbaarheid:

We kunnen beschikken over 2 accommodaties. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Indien de eerste locatie vol is, kunnen we een volgende accommodatie aanvragen. Op donderdag 22 juni 2023 zijn er voor de eerste locatie op deze reis nog 21 plaatsen beschikbaar.

 

 

 

Lekker in de skilift

Goed om te Weten...