Reis per luxe touringcar

Formule 1 Oostenrijk 2024

Formule 1 Reis naar het circuit in Oostenrijk.

Formule 1 Oostenrijk 2024

Pakketreis Formule 1 naar Oostenrijk Red Bull Ring in Spielberg

Van 27 juni tot 1 juli 2024 (onder voorbehoudt van GP planning) biedt Happy Sports Company een reis aan naar de Formule 1, Großer Preis von Österreich.

Vervoer per luxe touringcar

Op donderdagavond vertrek we met een luxe touringcar vanuit Bunnik naar de Red Bull Ring Oostenrijk. Niet alleen veel beenruimte, maar ook is er catering (drank) aan boord van de touringcar. We komen op vrijdagochtend aan op het F1 circuit van de Red  Bull Ring in Oostenrijk en hier zal een eenvoudig ontbijtbuffet voor u verzorgd worden. De transfers op vrijdagavond, zaterdagochtend en -avond en zondagochtend van en naar het hotel zijn door ons geregeld.

Tickets en plaatsen op circuit

Dan gaan we met zijn allen het circuit op, waarbij iedereen naar zijn eigen aangegeven omgeving op het circuit kan gaan. Daarnaast is er een geweldig entertainment gedeelte met muziek en veel eetgelegenheden. Uw entree kaarten staan op uw naam en zijn voor de entree van:  de tribunes of het gedeelte met de staanplaatsen.

Hotel inclusief ontbijt en avondeten

Vrijdag avond na de vrije training rijden we met de touringcar naar het hotel. We verblijven in een mooi hotel even van het circuit vandaan in Graz. Aldaar krijgt u de sleutel van uw kamer, waarna we aan tafel kunnen gaan voor het diner. Zowel het ontbijt als het diner in de avond is in buffet vorm en bij de prijs inbegrepen.  Zondagochtend na het ontbijt checken we uit.

Race dag en terugreis

De zondag zullen wij en Max ons beste beentje voor moeten zetten, om onze reis tot een succes te laten zijn. Na natuurlijk een euforisch belevenis  tijdens de F1 op de Red Bull Ring in Oostenrijk rijden we zondagavond na de race weer terug met de touringcar naar Nederland. Maandagochtend komen we weer aan in Bunnik.

Dit betekent dan, dat je 3 dagen op het circuit van de Red Bull Ring doorbrengt met 2 overnachtingen in het hotel en 2 nachtritten in de luxe touringcar.

Prijs en Opbouw van de pakketreis

De totaalprijs van deze reis is vanaf €579,- (staanplekken).

Inbegrepen in ons pakketreis is:
– Vervoer per luxe touring car van Nederland naar Oostenrijk en weer terug.
– 2 nachten half pension.
– 3 dagen tickets voor het circuit.
– Transfer van het hotel naar het circuit.

Voor het circuit zijn er verschillende opties.

– Staanplaatsen (Totaalprijs €579,-)
– Tribune’s op aanvraag (Totaalprijs vanaf €729,-)

Contact en aanmelding

Meer informatie of aanmelden? Druk dan op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Formule 1 op circuit in Red Bull Ring Oostenrijk, Volg de F1 met ons live op de Red Bull Ring.

Goed om te Weten...

  • 3 dagen Redbull Ring circuit
  • Overnacht in een fijn hotel
  • Ontbijt en diner inbegrepen
Een juichende menigte op de tribune van de F1 in Oostenrijk op de Red Bull Ring
Een glimp van de paddock van Max Verstappen
Max Verstappen racet zoals alleen hij dit kan op de Red Bull Ring in Spielberg. F1 coureur in hart en ziel.